Haagsche Studenten Vereeniging | Zakelijk Reserveren | Haagsche Studenten Vereeniging
Al meer dan 85 jaar is de Haagsche Studenten Vereeniging een bepalende factor in het Haagse studenten- en verenigingsleven. Kies Haagsch, Kies HSV, Kies studeren zoals het hoort.
Den Haag, Studeren in Den Haag, Studenten, vereniging, studenten vereniging, studenten vereniging den haag, vereniging den haag, corps den haag, corpera den haag, den haag studentenstad, studeren den haag
16027
page,page-id-16027,page-child,parent-pageid-16023,page-template-default,ms-guest,ms-0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

RESERVEREN

Sociëteit ‘Megara IV’ Is bij uitstek een ideale locatie om bijeenkomsten te hosten.

Naast een volwaardige keuken heeft de sociëteit de barruimte en 3 ruime zalen waar u een feest, borrel, diner of een lezing kunt organiseren in een traditioneel pand op een makkelijk te bereiken locatie.

Sociëteit ‘Megara IV’ heeft ruime parkeer mogelijkheden aan de straat en heeft Bus- en Tramhaltes op minder dan een minuut lopen.

Gelegen naast het iconische Vredespaleis is de Sociëteit ‘Megara IV’ omringd door historie en ademt het pand geschiedenis.

Bent u geïnteresseerd naar de mogelijkheden dan kunt u dit doormiddel van het onderstaand formulier laten weten.

Na ontvangst van uw bericht zal het Bestuur zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Uw naam (verplicht)

Uw mail (verplicht)

Onderwerp

Uw Bericht