Haagsche Studenten Vereeniging | Zakelijk | Haagsche Studenten Vereeniging
Al meer dan 85 jaar is de Haagsche Studenten Vereeniging een bepalende factor in het Haagse studenten- en verenigingsleven. Kies Haagsch, Kies HSV, Kies studeren zoals het hoort.
Den Haag, Studeren in Den Haag, Studenten, vereniging, studenten vereniging, studenten vereniging den haag, vereniging den haag, corps den haag, corpera den haag, den haag studentenstad, studeren den haag
16023
page,page-id-16023,page-parent,page-template-default,ms-guest,ms-0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

ZAKELIJK

De Haagsche Studenten Vereeniging telt vele leden met een uitgebreide verscheidenheid aan karakters, interesses en hobby’s.

Studies lopen uiteen van geschiedenis tot scheikunde en van fiscale economie tot filosofie.

De studenten van de H.S.V. zijn gemotiveerd bezig met hun studie en loopbaanoriëntatie en hebben zich vaak naast hun studie ook organisatorisch en sociaal sterk ontwikkeld, door onder andere ervaring op te doen met bestuurlijke activiteiten binnen de vereniging of het dispuut.

Vanzelfsprekend kan het voor bedrijven aldus erg interessant zijn om naamsbekendheid te verwerven onder al deze verschillende studenten.

Naast de zichtbaarheid onder leden van de HSV is uw bedrijf, wanneer u besluit om samen te werken met de H.S.V., ook zichtbaar onder 8000 studenten die lid zijn van studie verenigingen binnen Den Haag welke een eigen borrelavond hebben op onze sociëteit.

Tijdens de Open Maand en open activiteiten kunt u ook uw merk laten zien op ons promotie materiaal dit verhoogt de zichtbaarheid van uw merk of product, wij verspreiden ons materiaal en merk onder een grote groep studenten.