Haagsche Studenten Vereeniging | Herdenking 4 mei | Haagsche Studenten Vereeniging
Vandaag o.a. de winnaars van het volledig verzorgde diner met de Senaat, Actief balletjes slaan & een lesje onder water feesten!
Den Haag, Studeren in Den Haag, Studenten, vereniging, studenten vereniging, studenten vereniging den haag, vereniging den haag, corps den haag, corpera den haag, den haag studentenstad, studeren den haag
17519
single,single-post,postid-17519,single-format-standard,ms-guest,ms-0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive
DSC00008

Herdenking 4 mei

Conform traditie was de XCI Senaat woensdag 4 mei aanwezig bij de herdenking te Haags Verzets- en Bevrijdingsmonument op het Carnegieplein om een krans leggen. Het betrof een serene ceremonie, vervolmaakt middels stemmige blaaskapel en de Last Post.

Tijdens de herdenking werd vanzelfsprekend stil gestaan bij alle gevallenen in militaire- en vredesoperaties wereldwijd plus H.S.V.-ers die slachtoffer werden in de Tweede Wereldoorlog. Wij zijn allen dankbaar en gedenken hen: vrijheid geef je door.

Heldhaftig. Stoer. En, vastberaden. Opdat we nooit vergeten.