Haagsche Studenten Vereeniging | Nieuwe Partners | Haagsche Studenten Vereeniging
Vandaag o.a. de winnaars van het volledig verzorgde diner met de Senaat, Actief balletjes slaan & een lesje onder water feesten!
Den Haag, Studeren in Den Haag, Studenten, vereniging, studenten vereniging, studenten vereniging den haag, vereniging den haag, corps den haag, corpera den haag, den haag studentenstad, studeren den haag
17492
single,single-post,postid-17492,single-format-standard,ms-guest,ms-0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive
featimg

Nieuwe Partners

maatschappelijk samen

De H.S.V. is trots om te melden dat het twee nieuwe partners heeft: Stichting Present, voor de organisatie van Maatschappelijke projecten in Den Haag & Archipelpoëzie om de social cohesie van de Archipelwijk te stimuleren.

Stichting Present gelooft dat mensen best bereid zijn om zich in te zetten voor de ander en de samenleving. De kloof tussen die bereidheid en het daadwerkelijk in actie komen is voor veel mensen (te) groot. Er is een brug, een verbindende schakel nodig. Present wil die schakel zijn. –

Samen met Stichting Present zullen wij een aantal maatschappelijke projecten gaan realiseren op jaarbasis.

De Stichting ArchipelpoëZie heeft tot doel de Archipelbuurt en Willemspark en daarmee Den Haag te verfraaien door op blinde muren poëzie te tonen. Hiermee levert zij een bijdrage aan de leefbaarheid, culturele beleving en uitstraling van buurt en stad. Tevens streeft zij ernaar de binding in de buurt versterken, door een gezamenlijk project te hebben dat duurzaam zichtbaar is.

In samen werking met Stichting ArchipelpoëZie gaan wij ons pand doorontwikkelen dan wel verfraaien om ook de binding in de buurt waar de H.S.V. gevestigd is te versterken. De realisatie staat gepland voor 21 mei 2016

Hoogachtend,

De XCI Senaat