Haagsche Studenten Vereeniging | Den Haag studenten stad | Haagsche Studenten Vereeniging
Vandaag o.a. de winnaars van het volledig verzorgde diner met de Senaat, Actief balletjes slaan & een lesje onder water feesten!
Den Haag, Studeren in Den Haag, Studenten, vereniging, studenten vereniging, studenten vereniging den haag, vereniging den haag, corps den haag, corpera den haag, den haag studentenstad, studeren den haag
17460
single,single-post,postid-17460,single-format-standard,ms-guest,ms-0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive
2

Den Haag studenten stad

In Den Haag zijn er verschillende hogescholen met een groot aanbod van diverse opleidingen.

De Haagse Hogeschool en de Hogeschool Inholland Den Haag zijn de grotere HBO instellingen. Daarnaast is er de Hogere Hotelschool. Ook op het gebied van kunst en cultuur kent Den Haag twee grote instituten welke gerenommeerd zijn namelijk de Koninklijke Academie van Beeldende Kunsten en het Koninklijke Conservatorium.

Den Haag staat vol in de ontwikkeling om zich steeds meer een studentenstad te noemen en naast de HBO instellingen is er nu ook een campus van de universiteit Leiden in Den Haag waar je universitaire opleidingen kunt volgen welke aansluiten op het karakter van de stad: vrede en recht.

Als je geïnteresseerd bent in studeren in Den Haag kom dan ook bij ons langs wij kunnen je veel vertellen over de stad en handige tips geven over de eerste weken als je voor het eerst naar Den Haag komt (we kunnen je ook vertellen waar je naar toe moet als je even wilt ontspannen).

Wil je met ons in contact komen? We zijn vaak aanwezig tijdens de opendagen maar je kunt ons ook een berichtje sturen via de site, facebook of instagram!